Website traffic statistics

čtvrtek 21. června 2018

TAXIKÁŘ V OSTRAVĚ TVRDÝ CHLEBA MÁ

Aneb malý noční incident na ostravském sídlišti Dubina 20.6.2018.

  Sedím si takhle večer u televize, okna dokořán, v marné snaze vehnat trochu chladnější vzduch do bytu, ze stále ještě denním horkem rozpáleného sídliště. Náhle zaslechnu z ulice nějaký hluk, v tom smyslu jako by se někdo hádal. Nechtělo se mě odcházet z dosahu naplno puštěného větráku, ale ve finále zvítězila zvědavost, zvláště, když slyším, jak hádka graduje.  

   Vykouknu z okna a mým užaslým zrakům se nabídne pohled jako z nějaké komedie. Vidím bílé, velmi pomalu jedoucí TAXI, do kterého se snaží zadními levými dveřmi nastoupit žena. 
    Probudil se ve mě Youtuber  :-)  Rychle jdu pro svůj mobil Huawei Y5, abych si scénu natočil, protože něco takového se u nás na sídlišti neděje každý den. 

    Ovšem, než se mě podařili videokameru v mobilu zprovoznit, TAXI zastavilo a řidič, po marné verbální snaze, se snažil dostat ženu ze svého vozidla, což se mu nakonec podařilo, ale křiku a nadávek kolem toho bylo spousty. Došlo mě, že žena, jenž byla ve sporu s taxikářem, má poněkud "naváto", zřejmě jako důsledek domácí párty, či jiného mecheché, kdy o alkohol nebyla nouze. 

   To už kamera v mobilu běžela a podařilo se mě zaznamenat finále, kdy se žena stala poněkud agresivnější a po strkanici s taxikářem, jenž dopadla remízou, se rozhodla přitvrdit. Což znamenalo, že rukou srazila ze střechy vozidla svítící nápis TAXI, to se ženě zdálo asi málo a tak do vozidla ještě kopnula. Tohle vytočilo řidiče taxíku natolik, že mocným hlasem provolával rozličné nadávky. Některé z nich zaznamenal i mikrofon mobilu. 


VIDEO klikněte si: záznam uložený na Youtube.



Video v horší kvalitě uložené mimo server Youtube.


  Poté naštvaný taxikář začal volat svým mobilem Městskou policii Ostrava, zatímco muž a žena, kteří doprovázeli lehce agresivní bojovnici s "dvojkou v žíle" se ji snažili uklidnit. Což se jim nakonec podařilo a když přijela přivolaná hlídka MP Ostrava, byla už klidná jako beránek. 


VIDEO Příjezd hlídky Městské policie Ostrava.

   
  Ještě jsem zaznamenal, jak strážníci hovoří s taxikářem, jenž se mimo jiné domáhal zaplacení a také monolog ovíněné ženy na téma, že je zraněna, ihned jede na Pohotovost a že se nebohý taxikář ještě bude divit. Pak už to byla nudná zívačka, nic se nedělo a tak jsem se vrátil k televizi, páč jsem měl na IPTV rozkoukaný další epizodu seriálu Hra o trůny, co se nyní vysílá na HBO3 (mimochodem, doporučuji, super podívaná). 

Jak praví klasik: "Jo,jo, furt se cosi děje".