Website traffic statistics

středa 4. ledna 2017

HAVÍŘOV - ZAČÍNÁ JÍT DO TUHÉHO.

Problémy s imigranty na severu Moravy?

  Občané Havířova si stěžují, že se ve městě již necítí bezpečně, že na ženy arabští imigranti pokřikovali a neslušně gestikulovali, mužům zas gestem vyhrožovali, že je podřežou. Že i děti jsou vyděšené nadřazeným a arogantním chováním dětí imigrantů ve škole.

  Vláda ujišťuje, že žádní uprchlíci přijímáni nejsou, ale opak je evidentně pravdou. Jsou ubytovávání v bytech společnosti RPG, mezi obyvatele se stálým bydlištěm v Havířově, aniž by se jich kdokoli zeptal na jejich názor.

  Občané imigranty ve městě nechtějí a petici za vyhlášení místního referenda o umístění migrantů v Havířově podepsalo více jak 5000 lidí.

  Zastupitelé se vykrucují, svádějí migranty na nedaleké azylové středisko, ale pak přiznají barvu a uklidňují občany tím, že jde o migranty legální.

  Zastupitelstvo města, kde má většinu ČSSD, ANO, KDU-ČSL a KSČM odmítlo podepsat usnesení, že nebude pomáhat vládě s řešením evropské uprchlické krize.




19.2.2016 diskuze na zastupitelstvu města Havířova.

Nejdříve hlas vytočených občanů a trapné výmluvy co reakce z řad zastupitelů.
Krajský zastupitel za Moravskoslezský kraj Mgr. Lubomír Volný (SPD) pak iniciativně vystoupil na městském zastupitelstvu v Havířově a žádal, aby město přijalo usnesení o odmítnutí přijímání migrantů v katastru města. 

V Havířově je totiž azylové zařízení, do kterého Sobotkova, Babišova a Bělobrádkova vláda přijímá migranty, a občané si stěžují na zhoršující se bezpečnost a na arogantní chování migrantů, které potkávají volně na ulici.
Zastupitelé města Haviřov odmítli navrhované usneseni přijmout a jen se nesmyslně vymlouvali. 
A jen dodáváme, ze většinu v havířovském zastupiltestvu má hnutí ANO, ČSSD, KSČM a KDU-ČSL.
Zastupitelé na to reagují tak,že se lidé musí sklidnit, a držet ústa a krok.



Žádné komentáře:

Okomentovat

Vulgární, nebo dehonestující příspěvky budou smazány.