Website traffic statistics

úterý 13. listopadu 2018

BITVA O ROHLÍKY V MORAVSKÉ OSTRAVĚ

 Pořádná mela se v pondělí, 12.11.2018 odpoledne, strhla v hytlermarketu Albert v Moravské Ostravě. Na místě zasahovali strážníci i státní policie, dorazil i vůz záchranné služby. 





Podle dostupných informací vše začalo v oddělení s pečivem, kde se lidé pohádali kvůli rohlíkům. Někdo ze zákazníků se v hromadě rohlíků začal prohrabovat rukama, na kterých neměl igelitové rukavice. Pečivo, které podle něj nebylo dostatečně měkké, pak házel zpátky.
To se nelíbilo dalším nakupujícím. Nastala vřava, během které padaly i hodně ostré výrazy. Přivolána musela být městská i státní policie. Jejich vozy se zapnutými majáky zůstaly stát v těsné blízkosti obchodu.
Vše začalo kvůli rohlíkům, které někdo osahal a dal zpátky,“ řekl Deníku na místě jeden z ochránců zákona s tím, že situace je pod kontrolou.
Může to vypadat dramaticky, ale už je to v klidu,“ řekl. Jen krátce poté k obchodu se zapnutými výstražnými znameními dorazila sanitka. Podle všeho ale její příjezd neměl přímou souvislost s incidentem. S největší pravděpodobností jednoho z přihlížejících postihla slabost a sám si přivolal záchranku. Případ šetří Policie ČR.

...Já dodávám: Ostraváci jsou fajní, nějaká ta rvačka, nebo hádka kvůli rohlíkům v hytlermarketu, to nepadá na váhu. Kdo je bez viny,ať hodí šutrem... :-) 
FOTO: Jaroslav Perdoch
Zdroj: https://moravskoslezsky.denik.cz/zlociny-a-soudy/lide-se-malem-porvali-kvuli-osahanym-rohlikum-20181112.html?

Zdroj: https://moravskoslezsky.denik.cz/zlociny-a-soudy/lide-se-malem-porvali-kvuli-osahanym-rohlikum-20181112.html?

6 komentářů:

  1. Albert v Přívoze. Více říkat netřeba.

    OdpovědětVymazat
  2. Re: Sawyerik 13. listopadu 2018 10:06

    Jo, jo, jak píšeš :-)
    Holt v O-Přívoze by chtěl žít každý.

    OdpovědětVymazat
  3. Tenhle na 30. dubna u Jindřicha už je Přívoz? Já myslel, že za Alberta v Přívoze se považuje až ten u Muglinovské.

    OdpovědětVymazat
  4. turmsik 13.listopadu 2018 11:03

    Děkuji za váš komentář.
    Městská část, kde se odehrál onen incident se jmenuje (pokud se nemýlím): Moravská Ostrava a Přívoz. Kde přesně hranice mezi Přívozem a M.Ostravou probíhá mě není známo. Tudíž, je docela možné, že Sawyerik se mýlí a vy máte pravdu.

    OdpovědětVymazat
  5. Jo. Má pravdu. Tohleto už fakt není Přívoz, administrativně. Spletl jsem si to s Albertem na Mánesově ulici o kilometr dal. Bohužel tyhle manýry postupují k centru. :-\

    OdpovědětVymazat

Vulgární, nebo dehonestující příspěvky budou smazány.